Skechers

A Skechers márka 1992-ben alakult és mára Amerika legnagyobb sportcipő márkája lett.


Nem meglepő, hogy a népszerű cipőmárka, a Skechers is a kaliforniai nap alatt jött létre. Manapság a Skechers cipőket a világ legnépszerűbb utcai cipői között tartjuk számon. A siker nyitja: a női, férfi és gyerek Skechers cipők sportos kinézete, illetve a sportolóknak készült Skechers Performance kollekció minőségi funkcionális kialakítása. Mindenki megtalálja a megfelelő cipőt a Skechers hatalmas választékában.

SKECHERS CIPŐK GYEREKEKNEK: VILLOGÓ LEDEK ÉS ÉLÉNK SZÍNEK

Az első gyerek Skechers cipők 1997-ben készületek – azóta a Skechers hatalmas sláger a lányok és fiúk körében. Nem csoda, hiszen a gyerekbarát design csupa örömöt és energiát sugároz. A fiú és lány Skechers cipők is sportosak, és élénk színeket használnak. Ez jó kedvvel tölt el, és arra ösztönöz, hogy aktívan töltsd el a szabadidődet! Pontosan ez az, amire a mai gyerekeknek szüksége van: egy cipő, amiben öröm a szabad levegőn sportolni. A Skechers gyerekcipőket szakértők fejlesztik – különösen figyelnek az optimális tartás biztosítására, ami hozzájárul a lábak egészségéhez.

SKECHERS PERFORMANCE: SKECHERS CIPŐ A LEGJOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

A motiváció nagyon fontos! Aki szereti a határait feszegetni a sportban, és mindig újabb rekordokat állít fel, annak szüksége van a megfelelő támogatásra. Mi lehetne motiválóbb, mint egy cipő, ami optimálisan támogatja minden mozdulatodat! A Skechers Performance kollekció cipői kifejezetten a sportolók elvárásainak megfelelően lettek kifejlesztve, akár biciklizésről, futásról legyen szó, minden gyermek eléri a célját egy Skechers sportcipőben!

Rendezés: