Demar

A gumicsizmák nemcsak a gyermekszekrény és gyerek korszak fontos részét alkotják. A gyerekek általában természetesnek veszik, hogy az esőben fussanak, és megnézzék mennyire mély egy-egy közeli pocsolya. Mi a megoldás, ha az utcán folyamatos gyűlnek meg a mélyedések esővízzel, és ki kell mennie a szabadba? Munkába kell mennie vagy boltba vásárolni esetleg más ügyekben. Az esernyő nem mindig segít és a cipők gyorsan nedvesednek.

Ilyen helyzetek megmentésére szolgál a gumi csizma, ami a modern technológiáknak, a gazdag színeknek és a különböző díszítéseknek köszönhetően kifelé semmiképpen sem rosszabb a modellcsizmákhoz. A világhírű Demar márka termékei így jönnek a képbe.

 

Márka története

A Demar védjegyet 1978-ban Lengyelországban 1978-ban hozták létre.. Kezdetben ez a márka lengyel katonák cipőjének gyártásával foglalkozott. Később bővült a vevői kör és a vállalat termékei széles körben elterjedtek a halászok és a vadászok körében is, és néhány év elteltével a Demar márkanév alatt a gyermek- és felnőttcipők gyűjteményei kerültek elő.

A márka termékei nagy népszerűségüknek örvendtek és ennek köszönhetően az eredeti design, a fényes, színes színek, a kiváló kivitelezés, a magas teljesítmény, a széles választék és a megfizethető árak lett jellemzője a márkának.

Ma a Demar védjegy alatt több minden mondható el és a cipőgyűjtemények több fő területen készülnek (vadászok és halászok csizma, speciális cipő, gumicsizma és gyerekcipő).

A sokéves kiemelkedő teljesítmény és a kiváló minőségű termékek gyártása vezetett el odáig, hogy ennek a márkának a cipője Európán túl is ismert. Ez kiváltkép igaz a gyermekcipőkre.

A vállalat elmondhatja magáról, hogy évente körülbelül 2,5 millió pár cipőt gyárt. Az innovatív fejlesztéseket folyamatosan alkalmazzák, emelett a vállalat együttműködik a legjobb olasz tervezőkkel, ezért a gyártott cipők mindig megfelelnek a legújabb divat trendeknek és figyelembe veszik az ügyfelek kívánságait.

 

Vállalati termékek

Gumi csizma Demar - ez a márka egyik legnépszerűbb és keresett területe. Néhány év alatt a Demar csizmák népszerűvé váltak Lengyelország határain túl. A siker titka egyszerű: klasszikus design, praktikus, tartós és esztétikus fellebbezés.

A modellcsizmákat kifejezetten különböző éghajlati viszonyokhoz tervezték. Nyáron és meleg tavaszra tervezték a szokásos gumicsizmákat. A hidegebb szezonban a speciális érzésű zokni formájában szigetelt modellek állnak rendelkezésre.

A gyerekek a vállalat vásárlóinak külön kategóriája, amelyhez évente hatalmas cipőgyűjteményeket rendeznek. A gyerekek mindent szépen és fényesen szeretnek, őrültek a kedvenc rajzfilmfiguráik és mesebeli karaktereik miatt. A gyártók figyelembe vették ezt a tényt, így a gyerekeknek készült gumi csizmák minden gyűjteménye fényes nyomatokkal, vicces rajzokkal és képekkel díszített Donald Duck, Mickey Mouse, animációs sorozat „Cars” és más karakterekből.

Az idősebb srácok inkább a csendesebb visszafogott színeket részesítik előnyben. Különösen számukra a csizmákat nyugodt, elnémított színekben szabadítják fel. A nyomatok geometriát, absztrakciót, fantasy motívumokat, virág díszeket használtak.

Demar mammut az egyik legnépszerűbb márka gumi csizma gyűjteménye. Ideális iskolás gyerekeknek. A gyűjteményből származó csizmák gazdag monokromatikus színekben vannak kialakítva, és díszítésként kontrasztos színeket, dekoratív díszítést, csíkot és fényvisszaverő elemeket használnak.

Színek és nyomatok

Szinte lehetetlen leírni a különböző színeket és mintákat a gumi csizmák díszítésére a Demar védjegytől! A különböző színekből és nyomatokból csak a szemed! A cég tervezői nemcsak az ügyfelek érdekeit és kívánságait veszik figyelembe, hanem a divat trendjeit is. Ezért a Demar csizmák nemcsak a minőségben és a praktikusságban különböznek, hanem mindig divatosak és stílusosak.

A klasszikus színek sora diszkrét, unalmas árnyalatokat tartalmaz, amelyeket leggyakrabban gumi cipő készítéséhez használnak. Mivel az ilyen csizmák nagyon praktikusak és alkalmasak a felsőruházat különböző lehetőségeire. Ezek fekete, acél, sötétkék modellek.

 

A legfiatalabb formák természetesen inkább fényes, telített színekből álló csizmákat részesítenek előnyben. Kedvenceik közé tartozik a bíbor, világos kék, sárga, narancs, lila, rózsaszín csizma.

 

 

A legfiatalabb gyerekek számára a legnépszerűbb nyomtatványok a rajzfilmfigurák, a mesebeli hősök és a fantasztikus történetek. A második helyen népszerűek a vicces állatok - elefántok, kiskacsák, kölykök, krokodilok, zebrák és mezei nyúl.

 

 

 

 

Az idősebb gyermekek jobban szeretik a „felnőtt” nyomatokat. Számukra semleges geometriai kompozíciókkal, színes virágok díszítésével és lédús gyümölcsökkel, eredeti tüzes motívumokkal, több szín kombinációival, homályos határokkal, csillagos égboltokkal, tengeri állatokkal, álcázott nyomatokkal készültek.

 

Vélemények

A Demar márka folyamatosan finomítja és javítja a termelést, bemutatja a legújabb technikai újításokat. Emiatt a gumicsizmák, a vásárlók minősége és megjelenése gyakorlatilag nem tesz semmilyen panaszt. Ezt a társadalmi hálózatok oldalain és a gyártó honlapján közzétett számos vélemény mutatja.

 

 • Először is, a vásárlók rámutatnak a termékek hibátlan megjelenésére. Világos, színes, szép rajzok és nyomatok, kontrasztos színek használata egy modellben, színes talp - mindez természetesen vonzza a figyelmet és örömmel fogadja a gyerekeket.

 • A következő cipő előnye a kiváló minőség. A csizmák nem igényelnek különös gondosságot, jó kopásállósággal, nem rendelkeznek bizonyos gumi szaggal, nem engedik át a vizet, nem törtek és nem repednek. Ez különösen fontos, mert a gyermekcipőknek nemcsak szépnek, hanem praktikusnak kell lenniük.

 

 • Filc zokni - egy nagyon kényelmes kiegészítés a gyermek csizma. A szigetelt bélés természetes gyapjúból készül, így lehetővé teszi a bőr lélegzését és a hő tökéletes megtartását. Használata megszünteti a lábak dörzsölését. A baba meleg és kényelmes még hosszú séta közben is. A zokni mindig könnyen eltávolítható, mosható és szárítható.

 
 • Az a tény, hogy a zokni lehetővé teszi, hogy a baba lábát szárazon és kényelmesen tartsa, a csizma használatának időtartamát is jelentősen növeli. Ha ez nélkül meleg esős időben járhat, akkor egy zokni használata lehetővé teszi, hogy ilyen csizmákat fagyos hőmérsékleten is viseljenek.

 

 • Ilyen csizma ajánlott egész évben történő használatra, enyhe téli éghajlattal rendelkező régiókban. Csak vásárláskor figyeljen a címkén feltüntetett információkra. Meg kell adni az ilyen csizmák hőmérséklet-tartományát.

 
 • Az alacsony súly egy másik előny. Ez a pillanat különösen fontos a legkisebb gyerekek számára, akik önmagukban érzik magukat minden extra gramm ruházat vagy lábbeli.

 • Többek között előnyös, hogy a vásárlók megfizethető árat, széles termékskálát, teljes körű megfelelést biztosítanak a dimenziós rácsnak, a kényelmet és a kényelmet, a tartósságot és a fade ellenállást.

 

Gondoskodás

Annak érdekében, hogy a csizmák a lehető leghosszabb ideig maradjanak eredeti megjelenésükben, azokat megfelelően kell tartani.

 1. Ha a csizmát szezonális cipőként használják, akkor a többi időszakban szekrényben kell elhelyezni a közvetlen napfénytől.

 2. Gumi csizma nem tolerálja a mothballs környéket. Ebből a gumiból elveszti megjelenését és repedését.

 3. A gumi csizmák szerények az ellátásban. A szennyeződéseket általában szappanos vízzel és szivaccsal távolítják el. Egyes üzletek speciális lágy mikroszálas törlőkendőket kínálnak a gumi cipő ellátásához.

 4. A szárítócsizmáknak természetes körülmények között kell lenniük. Semmiképpen sem szabad az akkumulátort vagy a fűtőtestet elhelyezni - a gumi elveszi rugalmasságát és repedését.

 5. Hosszú ideig, hogy egy szép fényes ragyogást segítsen, a hagyományos vazelin segít.

 

 

Mit kell viselni?

Melyek a jó gumicsizmák? Sokoldalúak és nagyon különböző ruhákkal néznek ki. Fő célja, hogy szárazon és melegen tartsák a gyermek lábát, de az esztétikai alkotóelem nagyon fontos szerepet játszik. A gumi csizma a gyermek ruhásszekrényének elengedhetetlen része az esőben való séta érdekében, így leggyakrabban gyermek esőkabátokkal kombinálják őket. Nagyszerű, ha ezek a dolgok színben és nyomtatásban egyeznek. A gyermek világos és stílusos, még a szürke, esős napon is.

 

Egy esőkabát helyett park, kabát, széldzseki használható. Ha gyermekes sétát tervez esős időben, a legjobb, ha a csizmát farmerrel vagy overallral kombinálják. Tehát határozottan meggyőződhet róla, hogy a gyermek lábai szárazak maradnak, még akkor is, ha a gyermek az ösvényen lévő összes pocsolyán fut.

 

Egyébként, a víz túlcsordulás megakadályozása érdekében a Demar gumicsizmák speciális esőkabátokkal vannak ellátva. A kötés segítségével a mandzsetta meghúzható. És a gyermek kényelmesebb lesz, és az anyám nyugodtabb.

Az alacsonyabb hőmérsékletre tervezett modellek kötött mandzsettákkal vannak ellátva. Ez megakadályozza a hó bejutását a csomagtartóba, és melegen tartja a lábát.

 

Rendezés: