Superfit

A Legero Hungária Kft. 1993 óta működik, mely cipőket is gyárt és forgalmazza az osztrák Superfit termékeit.

 

A gyártáshoz felhasznált anyagok

Oka van annak, hogy Superfit márka a bőrt használja termékeihez, mivel a bőr nagyon előnyös cipőgyártásban. A minőségi bőr használata a sikerük kulcsa.

Anyaga egyszerre légáteresztő és hajlékony, rugalmas, kopásálló és megőrzi formáját. Röviden: tökéletes a gyermekek speciális igényeinek kielégítésére. A bőrnek további előnyei vannak: felszívja a test nedvességét és távol tartja a külső nedvességet.

Sokféle bőr létezik, amelyek tulajdonságaiktól függően különböznek egymástól:
- Külső anyagként használatos textilek

- Természetes rostok

- Vegyi szálak

 

A bélés 

A bélés a cipő azon része, amely közvetlenül érintkezik a gyerekek lábával. Ezért kiemelt figyelmet fordítanak az anyag minőségére. Rendkívül fontos, hogy káros anyagoktól mentesek és a legjobb tulajdonságokat biztosítsák. A bélés körülveszi a gyerekek lábát, és szárazon és melegen tartja. Ezzel egyidejűleg a bélésnek szabályoznia kell a nedvességet a cipőben, és meg kell akadályoznia a rossz szagokat, valamint a túlzott izzadást. 

 

A talp 

Megfelelő rugalmasság jellemzi a Superfit cipők talpát, elősegítve ezzel az egészséges lábfejlődést. A bokának optimális tartást nyújt a megerősített kérgű saroktámasz. A lábacskák frisségét biztosítja a prémium minőségű bőr alapanyagok mivel természetes lélegző képességgel rendelkeznek. A talp szerkezetéről elmondható a speciális szerkezet, mely könnyed és biztos mozgást ad a viselőjének. A láb termentesítésére fejlesztették ki talpbetéten található lépéskönnyítő párnát.

 

Rendezés: