Pampress

A Pampress KFT, ahogy a neve is sejteti, pamutruházati termékek szitanyomásával és konfekcionálására specializálódott 
   A cég több mint harminc éves múltat tudhat a háta mögött. A komplett gyártás az 1990-es évek elején indult be, azóta folyamatosan fejlesztik termékeiket.

    A minőség biztosítása érdekében alapanyagaik gyártását is magunk irányítják és figyelik. Kész kelmét nem vásárolják idegen forrásból, csak jó minőségű pamufonalat, amit hazai kötödével és festőüzemmel dolgoztatják fel.
Aki tőlünk vásárol biztos lehet benne, hogy hazai árut kap, ami itthoni kezek munkájának eredménye, vásárlásával a magyar gazdaságot erősíti.
    Külön figyelmet fordítanak arra, hogy az alapanyagok és a felhasznált festékek ne tartalmazzanak egészségre káros összetevőket, csak ÖKO-100-as minősítésű fonalból köttetnünk és a festési és nyomási eljárás is megfelel ezen előírásoknak.
   Több mint húsz éve állnak szerződéses kapcsolatban a Walt Disney-vel, a tőlük származó népszerű rajzfilmfigurák teszik vonzóvá termékeiket a gyermekek számára.

     Napjainkban elmondhatják, hogy több generáció nőtt fel ruháikban. Nem ritka az olyan gyermek akinek már a szülei is az ő pólóikat viselték, amikor még ők voltak gyerekek. Már felnőtt ruhák készítésével is foglalkoznak.
     A minőségi, bőrbarát alapanyagok kellemes és kényelmes viseletet jelentenek minden korosztály számára, alsó ruházati termékeik emiatt egyre népszerűbbek nagyobb méretekben is.