D.D. Step Royal Blue Fiú bélelt bakancs, Barefoot "mezítlábas"

Gyártó: D.D. step
Szállítási díj: 1.149 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 02.
Méret
16.290 Ft (12.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db
D.D. Step Royal Blue Fiú bélelt bakancs, Barefoot "mezítlábas"
16.290 Ft (12.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA
Új 3D gyártástechnológia a lehető legnagyobb kényelem elérése érdekében.
Minimálisra csökkentik a felsőrész talphoz varrása során felhasználásra kerülő ragasztó mennyiségét.
Az eredmény tartósabb, időtálló cipő kevés vegyszerrel.

HAJLÉKONYSÁG
Cipőink fontos jellemzője a kényelem és a hajlékonyság. Az orr résznél a koptatható orr illetve a sarok résznél kialakított, megerősített találkozhatunk, jól tartják a lábat. Természetes mozgás biztosítva van, mivel anatómiailag helyes kialakításra törekedtek a D.D. Step mérnökei.
 
CSÚSZÁSMENTES TALP
A lábbelik talpa természetes gumiból állítják elő. A nagy tisztaságú gumi lehetővé teszi, hogy cipőink tartósak legyenek. A cipőkre jellemző, hogy az orr résznél kialakított lábujj védelmét szolgáló talp a fizikai behatásokkal szemben ellenállóbbá vált, nem csúszik. A cipők pihe-puha könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból fakad, hogy egyben hajlékonyak is. Természetes mozgást biztosítják viselőjük számára.

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ ÉS BUNDA BÉLÉS

REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT
A D.D. Step mérnökei úgy fejlesztették ki a rezgéscsillapító kényelmi talpbetétet, hogy minimalizálja a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel ellátott és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteget fejlesztettek bele. Az imént felsorolt fejlesztések csökkentik a járás, futás, ugrálás közben létrejött ütődések, rezgésekre érzékenyen reagáló gyereklábakra kifejtett hatását.

BAREFOOT
A D.D.Step Barefoot (mezítlábas) cipőtalp teljes mértékben felveszi lábfej alakját és biztosítja, hogy a felszínt maximálisan érzékelhesse gyerkőcünk. A cipő biztosítja, hogy a lábfej minden egyes izma, ina és csontja be tudjon bekapcsolódni a járásba, akárcsak a mezítlábas járás során, és ezáltal a lábfej egészséges fejlődése szépen kialakul.

ZERO DROP
Zero drop talpbetét = nem rak szintkülönbséget a lábujj- és sarokrész között.

Elsősorban normál/széles lábfejhez ajánlott

A puha cipő megfelelő választás az első lépésekhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!