D.D. step kék/rózsaszín tündéres Barefoot bélelt fluoreszkáló bokacipő

Gyártó: D.D. step
Szállítási díj: 1.149 Ft
Várható szállítás: 2024. május 22.
Méret
14.490 Ft (11.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
D.D. step kék/rózsaszín tündéres Barefoot bélelt fluoreszkáló bokacipő
14.490 Ft (11.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

e jellemző, hogy az orr résznél kialakított lábujj védelmét szolgáló talp a fizikai behatásokkal szemben ellenállóbbá vált, nem csúszik. A cipők pihe-puha könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból fakad, hogy egyben hajlékonyak is. Természetes mozgást biztosítják viselőjük számára.

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ ÉS BUNDA BÉLÉS

REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT
A D.D. Step mérnökei úgy fejlesztették ki a rezgéscsillapító kényelmi talpbetétet, hogy minimalizálja a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel ellátott és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteget fejlesztettek bele. Az imént felsorolt fejlesztések csökkentik a járás, futás, ugrálás közben létrejött ütődések, rezgésekre érzékenyen reagáló gyereklábakra kifejtett hatását.

BAREFOOT
A D.D.Step Barefoot (mezítlábas) cipőtalp teljes mértékben felveszi lábfej alakját és biztosítja, hogy a felszínt maximálisan érzékelhesse gyerkőcünk. A cipő biztosítja, hogy a lábfej minden egyes izma, ina és csontja be tudjon bekapcsolódni a járásba, akárcsak a mezítlábas járás során, és ezáltal a lábfej egészséges fejlődése szépen kialakul.

ZERO DROP
Zero drop talpbetét = nem rak szintkülönbséget a lábujj- és sarokrész között.

Elsősorban normál/széles lábfejhez ajánlott

A puha cipő megfelelő választás az első lépésekhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!