D.D. Step

Rendezés:

TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A D.D.Step cipők forgalmazói elmondhatják, hogy kiváló minőségű lábbeliket kínálnak a totyogók és gyermekek számára.

Nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli, ezért a gyermekek egészsége, komfortérzete az elsődleges szempont, melyet termékeik tervezésekor figyelembe vesznek.
Az aktuális  divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőikben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, és a gyerekek boldogan végzik a mindennapi tevékenységeiket.
A D.D.Step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. Cipőik többségét 3D varrástechnológia alkalmazásával készítjük, így minimálisra csökkentik a ragasztó használatát, ezzel minimálisra csökkentik a vegyi anyagok használatát is.

ALAPANYAGOK

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeiket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítik, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP

A D.D.Step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

MINŐSÉGI BŐR FELSŐRÉSZ

Minden D.D.Step termék valódi, minőségi bőrből készül, könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.
Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből  a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudják elkészíteni.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM

Cipőik lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

MEGERŐSÍTETT KÉREG

Cipőiknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg, a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot.

TALPBETÉT

Gyerekcipőik alkotórészeihez magas minőségi elvárásoknak megfelelő alapanyagokat használnak. Arra törekedve, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Mindig nagy figyelmet fordított a cég a termékeik kimagasló minőségére. Számukra fontos, hogy a következő generációk számára egészséges környezetet biztosítsunk. Cipőik minden alkotóeleménél nagy hangsúlyt fektetnek a károsanyag-mentességre, különös tekintettel a veszélyes kémiai anyagok kizárására a gyártás során (az Európai Uniós szabványoknak megfelelően). Termékeik minőségét rendszeres laboratóriumi ellenőrzésekkel biztosítják. A D.D.Step több mint egy cipő, kényelmet biztosít a viselőnek, és nyugalmat a szülőknek.
Termékeiket 100%-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagolják, így is próbálják óvni környezetünket, védeni az erdőket!